Over mij

In mijn leven is de balans tussen hoofd, handen en hart altijd heel belangrijk geweest. Na een studie rechten belandde ik als jurist bij een duurzame vermogensbeheerder. Hier miste ik het element handen, het praktisch bezig zijn. Vervolgens koos ik voor het onderwijs. Binnen dit prachtige werkveld komen al deze elementen samen.

Door mijn natuurlijke nieuwsgierigheid, weet ik snel tot de kern te komen. Ik ben een verbinder en vind snel mijn weg binnen een organisatie. Op een ondernemende, oplossingsgerichte en immer vrolijke manier voer ik mijn werkzaamheden uit. Ik breng energie op de werkvloer en ga altijd voor het beste.

Na jaren voor de klas gestaan te hebben en na de opleidingen Aspirant Schoolleider en IB/RT (intern begeleider/ remedial teacher) ben ik geïnspireerd geraakt door het vak Wetenschap & Techniek. Dit vak is uitermate geschikt om een goede afwisseling te creëren tussen doen en denken, tussen samen onderzoeken en in je eentje de stof verwerken. Ik denk dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen in een omgeving waar het hoofd, de handen en het hart goed op elkaar zijn afgestemd.